Cabinete Veterinare Bals

Cabinet Medical Veterinar - Dr. Badea Marius Florinel

Cabinete Veterinare Bals reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinete Veterinare Bals: Cabinet Medical Veterinar - Dr. Badea Marius Florinel.

Cabinet Veterinar Bals/Oboga
Dr. Badea Marius Florinel
0768.573.567

Despre Noi

vaccinari deparazitari veterinar balsCabinetul medical veterinar Dr. Badea Marius Florinel va ofera servicii veterinare de calitate pentru animalul tau de companie: consultatii, analize medicale veterinare, interventii chirurgicale, internare, ecografii, vaccinari, deparazitari, implantare microcipuri, eliberare pasaport, farmacie veterinara, cosmetica veterinara, pet shop. 

Detinem un cabinet si in localitatea Oboga unde va asteapta o echipa profesionista si aparatura moderna, toate acestea contribuind la rezolvarea problemelor de sanatate ale animalului dumneavoastra. 

In cabinetul nostru veterinar ne tratam pacientii cu acelasi respect si compasiune pe care oamenii se asteapta sa le primeasca in timpul unei vizite medicale. Sanatatea si binele pacientilor nostri, ca si confortul proprietarilor  reprezinta principalele noastre griji. Tratamentul specific al diferitelor afectiuni va fi efectuat numai dupa o examinare clinica amanuntita si efectuarea de investigatii paraclinice. Vizitele periodice la cabinetul veterinar, pot preveni eventualele probleme de sanatate ce pot aparea.

cabinet medic veterinar bals

Vaccinarile sunt esentiale pentru bunastarea cainilor si pisicilor si va aduce beneficii la nivelul sanatatii publice prin controlarea transmiterii bolilor. Pentru cele mai multe vaccinuri se recomanda ca animalul de companie sa aiba varsta de peste 12 saptamani.

Deparazitarea interna periodica este recomandata a fi facuta la un interval de 3 luni si pot fi evitate unele procese de malabsorbtie intestinala ce conduc la degradarea starii generale de sanatate si a tractusului digestiv al animalului.

Oferim atentia si ingrijire profesionista pe care o merita orice pacient. Suntem aici sa va ajutam, sa va explicam si sa va invatam cum sa ingrijiti animalele. Oferiti-i micului membru al familiei o viata cat mai sanatoasa si fericita!

Servicii veterinare

  • servicii complete de consultanta medicala
  • diagnostic examen ecografic, examen hematologic
  • eliberare carnete de sanatate
  • eliberare pasaport si microcipare
  • tratamente
  • consultatii
  • interventii chirurgicale
  • vaccinari
  • urgente veterinare
  • deparazitari

Galerie foto