Cabinete Veterinare Buzau

Cabinet veterinar HelpVet

Cabinete Veterinare Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinete Veterinare Buzau: Cabinet veterinar HelpVet.

veterinar-buzau

Despre Noi

consultatii tratamente veterinare buzauCabinetul veterinar Buzau HelpVET va ofera servicii medicale veterinare pentru prevenirea si tratamentul animalutului dvs.: deparazitare, vaccinare, sterilizare/castrare sau orice alta problema legata de sanatate, precum si sfaturi de alimentatie pentru animalul vostru de companie. Cabinetul nostru este dotat cu aparatura moderna si performanta, toate acestea contribuind la rezolvarea problemelor de sanatate ale animalului dumneavoastra.

In activitatea de laborator se realizeaza examene si investigatii de o acuratete deosebita folosindu-se testele rapide snap-elisa pentru diagnosticarea diferitelor boli infectioase (parvoviroza, maladia Carre, coronaviroza - la caine, iar la pisica FeLV / FIV), boli parazitare (toxoplasmoza,giardia, dirofilarioza, boala Lyme, anaplasmoza si erlihioza). De asemenea se efectueaza frotiuri de sange pentru diagnosticarea babesiei canine, teste cutanate pentru depistarea si identificarea diferitilor dermatofiti, examene microscopice, trichograme, examene directe si indirecte coproparazitologice.

medic veterinar buzauLa parter se afla doua sali de consultatii si tratamente, una pentru recoltari sange si efectuarea actiunilor profilactice (vaccinari), iar la etaj sala de cosmetica, sala de igienizare, chirurgia cu terapia intensiva, spatiul de sterilizare si laboratorul. Dotarea cu mobilier, aparatura si instrumentar este corespunzatoare activitatii desfasurate si standardului de calitate pe care dorim sa-l respectam.

Suntem dedicati, practicam medicina veterinara din pasiune si suntem gata de a ajuta micutii nostri pacienti. Oferim atentia si ingrijire profesionista pe care o merita orice pacient. De aceea, echipa noastra va incerca sa va ajute sa-i oferiti micului membru al familiei o viata cat mai sanatoasa si fericita. Suntem aici sa va ajutam, sa va explicam si sa va invatam cum sa ingrijiti animalele. Oferiti-i micului membru al familiei o viata cat mai sanatoasa si fericita! Fie ca este vorba de o vaccinare sau deparazitare, analize, ecografie sau chirurgie, va asteptam la cabinetul nostru.

cabinet veterinar buzau

cabinet medic veterinar buzau

Cainii si pisicile trebuie sa aiba un dosar personal (carnet de sanatate) cu istoricul lor de la nastere pentru a putea beneficia de ingrijire, adapostire si tratament in functie de nevoile si caracteristicile individuale.

Vaccinarile sunt esentiale pentru bunastarea cainilor si pisicilor si va aduce beneficii la nivelul sanatatii publice prin controlarea transmiterii bolilor. Pentru cele mai multe vaccinuri se recomanda ca animalul de companie sa aiba varsta de peste 12 saptamani.

Deparazitarea interna periodica este recomandata a fi facuta la un interval de 3 luni si pot fi evitate unele procese de malabsorbtie intestinala ce conduc la degradarea starii generale de sanatate si a tractusului digestiv al animalului.

Afectiunile gastro-intestinale sunt asociate de obicei cu semne precum voma sau diareea, reprezentand unul din pricipalele motive pentru care cainii sunt adusi la medicul veterinar. In functie de cauza si gravitatea problemei, diagnosticarea poate fi efectuata prin examinarea cainelui si observarea simptomatologiei, uneori fiind necesare investigatii suplimentare – analiza fecalelor, teste de sange si urina, radiografie sau ecografie, endoscopie.

Pentru prevenirea dezvoltarii problemelor la pisici sunt importanti numerosi factori: incurajarea miscarii - evitarea obezitatii si greutatii in exces la orice pisica, o dieta echilibrata, asigurarea unei tavite curate si adecvate pentru nevoi, precum si asigurarea unor surse potrivite de apa proaspata de consum. Pisicile sunt vulnerabile la multe boli care pot fi periculoase si costisitor de tratat, iar vaccinurile la timp ajuta la prevenirea bolilor si reduc riscul infectarii altor pisici. Pisicile au nevoi in alimentatia lor de un nivel mai ridicat de proteine si grasimi decat cainii, ceea ce inseamna ca au mai multa nevoie de carne. Pisicile adulte se hranesc de doua ori pe zi. Puii, pisicile batrane si cele gestante vor avea nevoie de cateva mese mai mici pe zi.

Asimilarea scazuta in general de apa asociata cu hrana uscata inseamna ca, daca aceasta nu este bine administrata poate reprezenta un potential factor ce va contribui la riscul formarii urolitilor sau aparitiei blocajului uretral.

Servicii

  • Consultatii si tratamente veterinare: examinarea aparatului digestiv, examinarea aparatului respirator, etc.
  • Vaccinari, microcipari, deparazitari caini si pisici
  • Stomatologie veterinara: detartraj, extractii dentare caduce sau definitive, chirurgie buco-maxilo-faciala
  • Deparazitari interne si externe
  • Ortopedie veterinara
  • Chirurgie veterinara
  • Urgente veterinare
  • Examene ecografice
  • Cosmetica canina si felina
  • Hrana si accesorii