Cabinete Veterinare Reghin

Cabinet Veterinar Hileduvet Allatorvosi Rendelo

Cabinete Veterinare Reghin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinete Veterinare Reghin: Cabinet Veterinar Hileduvet Allatorvosi Rendelo.

 Cabinet Veterinar Hileduvet Állatorvosi Rendelő

0743 403 419


Punct de lucru si program

Reghin, str. Verii nr. 6.

L-V: 17:00 - 20:00

S: 10:00 - 12:00


 Despre noi

Echipa noastra de patru persoane este aici pentru a asigura functionarea continua a cabinetului veterinar, formata din doi medici veterinari si doi asistenti veterinari.

Liderul echipei noastre este dr. Halmágyi István-Levente. El a obtinut diploma de medic veterinar la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca in anul 2013 si este dedicat animalelor de atunci. Dupa aceasta, a inceput activitatea sa intr-o clinica de animale mici si mari in Ungaria; iar din 2015 foloseste experienta dobandita, acasa. In anul 2020, a obtinut titlul de medic veterinar specialist in medicina rumegatoarelor, la Facultatea de Medicina Veterinara din Budapesta. In timpul lui liber se ocupa de cercetasie.

Celalalt nostru medic veterinar este dr. Haidu Edina-Lenke, absolventa a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca, din anul 2022. Dupa care a acumulat experienta practica la o clinica de animale de companie din Ungaria. Este la fel de pasionata de ingrijirea pisicilor cat si a cainilor, fiind si ea proprietara de animalute. In timpul liber, ii place sa calatoreasca si sa citeasca.

 

Rendelőnk folyamatos működését négy tagú csapatunk biztosítja, mely két állatorvosból, illetve két állatorvosi asszisztensből áll.

Csapatunk vezetője, Dr. Halmágyi István-Levente, aki a Kolozsvári Agrártudományi és Állatorvosi Egyetemen, 2013-ban szerzett állatorvosi diplomájával elkötelezetten dolgozik az állatok jólétéért. Ezt követően két évig egy magyarországi kis-, nagyállat klinikán tevékenykedett. Majd 2015-től itthon hasznosítja a megszerzett tapasztalatokat. 2020-ban a Budapesti Állatorvosi Egyetemen szerzett kérődző-egészségügyi szakállatorvosi képesítést. Szabadidejében cserkészkedik.

A másik állatorvosunk, Dr. Haidu Edina-Lenke, szintén a Kolozsvári Agrártudományi és Állatorvosi egyetemen végezte tanulmányait, 2022-ben. Majd egy magyarországi kisállat klinikán szerzett szakmai tapasztalatot. Ugyanolyan szenvedéllyel gondoskodik a macskákról és a kutyákról; önmaga is kiskedvenc gazdi lévén. Szabadidejében szívesen utazik és olvas.

fotojet_1200_01

Csegedi-Zolyomi Evelin-Krisztina, asistentă veterinară, este în profesie din 2019 și a finalizat, un curs de pregătire, după care a obținut titlul de technician veterinar în 2021. Ea se ocupă atât de asistarea medicilor, cât și de gestionarea sarcinilor administrative ale cabinetului. Animalul ei de companie este o cățelușă, numită Lady. În timpul liber, îi place să călătorească cu familia.

Balla Ilona-Eszter, asistentă veterinară, a absolvit cursul de tehnician veterinar în 2022, și în același timp a început deja să lucreze în domeniu. Este mândra proprietară a trei ciobănești de Berna: Lara, Berna și Bruno. În timpul ei liber îi place să călătorească, să facă fotografii și să citească

 

Csegedi-Zolyomi Evelin-Krisztina, csapatunk egyik szakképzett asszisztens tagja, 2019 óta dolgozik a szakmában, illetve 2021-ben elvégzett egy állategészségügyi technikusi képzést. Asszisztensi teendői mellett a rendelő adminisztatív feladatait is ellátja. Saját kiskedvence, Lady nevű kutyusa. Szabadidejében szívesen kirándul a családjával.

Balla Ilona-Esztert, csapatunk másik szakképzett asszisztense, aki 2022-ben végezte el az állatorvosi technikusi képzést, illetve ezzel egy időben már el is kezdett a szakmában tevékenykedni. Három berni pásztor kutyusa, Berna, Lara és Brunó büszke gazdája. Szabadidejében kirándul, olvas, és fényképez


Servicii

Cabinetul veterinar HILEDUVET vă ajută în orice situații! 

 • Consultatii si tratamente
 • Interventii chirurgicale, obstetrica
 • Vaccinari deparazitari interne, externe
 • Analize de laborator: hematologie, biochime
 • Ecografie
 • Consultanta de specialitate
 • Examen trichineloscopic

 

A HILEDUVET állatorvosi rendelő bármikor segít !

 • Kivizsgálás és kezelések beadása
 • Sebészeti beavatkozások, szülészet
 • Védőoltások, külső-, belső féregtelenítések
 • Laboratóriumi vizsgálatok: hematológia, biokémia
 • Ultrahang diagnosztika
 • Szaktanácsadás
 • Trichinella-vizsgálat

 

Galerie foto